Upptäck FINA Collection

Collection NB_3

FINA Collection är en samlingskollektion med härliga beklädnadstyger i microfiber (även kallad konstmocka). Här ryms flera olika referenser skapade för offentlig miljö, möbler, fordon och marin inredning. Upptäck de olika tygerna Bas, Soft, Simetric/Bitone, Fusion, Cabra, Microtex och Brocant nedan. Klicka in på din favorit för att se mer information och beställa prover. Önskar du en provkarta över hela FINA Collection hittar du den här.

FINA Bas, Soft, Simetric & Bitone
En klassisk mockaimitation med lyxig finish som finns i flera olika utföranden.

FINA Bas
En tunn, mockaliknande microfiber av hög kvalitet utan backing. Njut av en lyxig finish och utmärkta egenskaper som fläckskydd och hög slitstyrka.
FINA Bas ligger är grunden i Soft, Simetric och Bitone.

FINA Soft
Mockaliknande microfiber av hög kvalitet med bomull-/polyesterbacking. Passar utmärkt som beklädnadstyg för möbler, fordons- och marina inredningar.

FINA Simetric/Bitone
Mockaliknande, dubbelsidig microfiber av hög kvalitet. Eftersom tyget är dubbelsidigt passar Simetric och Bitone mycket bra till olika former av hängande textil, till exempel gardiner och draperier i offentlig miljö, hemmiljö och båt-/fordonsinredningar. Simetric är liksidig medans Bitone erbjuds med en färg på ena sidan och en annan på andra sidan.

Samtliga utföranden erbjuds i färgskalan nedan:

Colors FINA_Webb_1

 

FINA Fusion W & Fusion CL

Microfiber av hög kvalitet med slät yta och "vintagelook". Fusion W har en lite tjockare backing av polyester medan Fusion CL har en tunn backing av bomull/polyester. Tygerna passar mycket bra till beklädnad av möbler i offentlig miljö, hemmiljö, marina inredningar och fordon.

Färgskala - Fusion W

FusionW Colors_Webb

Färgskala - Fusion CL

FusionCL Colors_Webb

 

FINA Cabra
Härlig microfiber av hög kvalitet med kraftig struktur och tunn polyesterbacking. Cabra passar mycket bra till inredningar i offentlig miljö, marin och fordon.

Cabra Colors_webb

 

FINA Microtex
En microfiber av hög kvalitet med polyesterbacking och utseendet av en linneväv. Används med fördel till offentlig miljö och marina inredningar.

Microtex Colors_Webb

FINA Brocant
En kraftigt strukturerad microfiber av hög kvalitet. Brocant passar mycket bra som beklädnadstyg till möbler i offentlig miljö, fordon och marin inredning.

Brocant Colors_webb

 

 

Du är här: Hem Nyheter Nyheter Upptäck FINA Collection