Vi välkomnar hösten!

Autumn 630x300

Vi på OC Oscarson är tillbaka efter semesterledigheten med laddade batterier och förväntansfulla för vad hösten har att erbjuda. Under de närmsta månaderna har vi många spännande nyheter på gång, vi kommer att lansera en hel del nya produkter och hemsidan ska få ett lyft. Håll utkik efter våra nyheter på instagram och i kommande nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad!

Upptäck FINA Collection

Collection NB_3

FINA Collection är en samlingskollektion med härliga beklädnadstyger i microfiber (även kallad konstmocka). Här ryms flera olika referenser skapade för offentlig miljö, möbler, fordon och marin inredning. Upptäck de olika tygerna Bas, Soft, Simetric/Bitone, Fusion, Cabra, Microtex och Brocant nedan. Klicka in på din favorit för att se mer information och beställa prover. Önskar du en provkarta över hela FINA Collection hittar du den här.

FINA Bas, Soft, Simetric & Bitone
En klassisk mockaimitation med lyxig finish som finns i flera olika utföranden.

FINA Bas
En tunn, mockaliknande microfiber av hög kvalitet utan backing. Njut av en lyxig finish och utmärkta egenskaper som fläckskydd och hög slitstyrka.
FINA Bas ligger är grunden i Soft, Simetric och Bitone.

FINA Soft
Mockaliknande microfiber av hög kvalitet med bomull-/polyesterbacking. Passar utmärkt som beklädnadstyg för möbler, fordons- och marina inredningar.

FINA Simetric/Bitone
Mockaliknande, dubbelsidig microfiber av hög kvalitet. Eftersom tyget är dubbelsidigt passar Simetric och Bitone mycket bra till olika former av hängande textil, till exempel gardiner och draperier i offentlig miljö, hemmiljö och båt-/fordonsinredningar. Simetric är liksidig medans Bitone erbjuds med en färg på ena sidan och en annan på andra sidan.

Samtliga utföranden erbjuds i färgskalan nedan:

Colors FINA_Webb_1

 

FINA Fusion W & Fusion CL

Microfiber av hög kvalitet med slät yta och "vintagelook". Fusion W har en lite tjockare backing av polyester medan Fusion CL har en tunn backing av bomull/polyester. Tygerna passar mycket bra till beklädnad av möbler i offentlig miljö, hemmiljö, marina inredningar och fordon.

Färgskala - Fusion W

FusionW Colors_Webb

Färgskala - Fusion CL

FusionCL Colors_Webb

 

FINA Cabra
Härlig microfiber av hög kvalitet med kraftig struktur och tunn polyesterbacking. Cabra passar mycket bra till inredningar i offentlig miljö, marin och fordon.

Cabra Colors_webb

 

FINA Microtex
En microfiber av hög kvalitet med polyesterbacking och utseendet av en linneväv. Används med fördel till offentlig miljö och marina inredningar.

Microtex Colors_Webb

FINA Brocant
En kraftigt strukturerad microfiber av hög kvalitet. Brocant passar mycket bra som beklädnadstyg till möbler i offentlig miljö, fordon och marin inredning.

Brocant Colors_webb

 

 

Nytt mörkläggningstyg

Blacko Ljus_Skugga

Vi har fått in ett nytt mörkläggningstyg för hängande textil. Blacko är helt mörkläggande och erbjuds i 11 olika färger på 280 cm bredd (se färgutbudet nedan).

Den 100% ogenomskinliga, flamskyddsbehandlade polymerkärnans teknologi ger BLACKO en maximal mörkläggningskapacitet, kombinerat med en behaglig textil på båda sidor och en mjuk, modern linneliknande yta.

Tyget är en blackout utan flockad eller hartsad finish, en slutprodukt som kan användas direkt på fönstret utan behov av ytterligare ett dekorativt tyg eller foder. De två fina sidorna erbjuder möjlighet till användning som rumsavdelare till provrum och till gardiner, utan att ljuset passerar till andra rum.

Den höga slitstyrkan gör tyget perfekt för intensiv användning i hotell, sjukhus och kryssningsfartyg, jämfört med konventionella system där värme och sol på sikt försämrar andra mörkläggningstyger.

 

BLACKO colors

Proverna är på ingång, beställ redan nu här eller se de olika referenserna i webshopen.

Kontor och showroom fortsatt stängt

Covid-19-web

På grund av den rådande smittspridningen håller vi kontor och showroom fortsatt stängt för besök tillsvidare. Varuutlämningen har öppet för avhämtning av förbokade ordrar via webborder, mail eller telefon. Vi ber att du som ska hämta din order från vår varuutlämning i Göteborg inväntar det mail som bekräftar att ordern är packad. Tänk på att hålla avstånd när du hämtar din order. 

Med anledning av detta ställs även vår onsdagsutkörning för kunder inom Göteborgsområdet in tills vidare. Som alternativ kan vi skicka din order med DHL eller packa den för avhämtning efter mottagen bekräftelse.

Lägg din order direkt via:
Webshop - https://shop.ocoscarson.com
Telefon - 031-259150
Mail - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som kan uppstå till följd av detta och hoppas på din förståelse.

Varma hälsningar från oss på OC Oscarson

Ny kapellväv

Seastar-NB

Som ett alternativ till våra andra kapellvävar kan vi nu även erbjuda Sea Star. Väven tillverkas av 100% spinnfärgad akryl och finns i två utföranden: Normal, en obelagd kapellväv med vattenavstötande finish som andas, perfekt för till exempel överdrag och bomkapell; Special, en belagd kapellväv med extra vattentålighet (1000mm vattenpelare), passar perfekt till kapell och överdrag som kräver extra vattentäthet. Båda varianterna är såklart UV- och mögelresistenta med lång livslängd.

Sea Star finns i 60 olika nyanser och kommer som standard på 153 cm bredd, utvalda färger finns även tillgängliga på 200 cm bredd.

Se hela Sea Star Normal-kollektionen här.
Se hela Sea Star Special-kollektionen här.


Du är här: Hem Nyheter Nyheter