Semesterstängt vecka 30

Semesterstngt
Våren och försommaren har susat förbi och under vecka 30 tar vi på OC Oscarson semester. Vi stänger fredag 23 juli klockan 14.00 och öppnar igen på måndag 2 augusti klockan 09.00. Under tiden kan du såklart lägga din order direkt i webshopen eller via mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi önskar dig en riktigt skön sommar och ses igen med fulladdade batterier i augusti!

Varma hälsningar,

Team OC Oscarson

Nytt mörkläggningstyg

Blacko Ljus_Skugga

Vi har fått in ett nytt mörkläggningstyg för hängande textil. Blacko är helt mörkläggande och erbjuds i 11 olika färger på 280 cm bredd (se färgutbudet nedan).

Den 100% ogenomskinliga, flamskyddsbehandlade polymerkärnans teknologi ger BLACKO en maximal mörkläggningskapacitet, kombinerat med en behaglig textil på båda sidor och en mjuk, modern linneliknande yta.

Tyget är en blackout utan flockad eller hartsad finish, en slutprodukt som kan användas direkt på fönstret utan behov av ytterligare ett dekorativt tyg eller foder. De två fina sidorna erbjuder möjlighet till användning som rumsavdelare till provrum och till gardiner, utan att ljuset passerar till andra rum.

Den höga slitstyrkan gör tyget perfekt för intensiv användning i hotell, sjukhus och kryssningsfartyg, jämfört med konventionella system där värme och sol på sikt försämrar andra mörkläggningstyger.

 

BLACKO colors

Proverna är på ingång, beställ redan nu här eller se de olika referenserna i webshopen.

Ny kapellväv

Seastar-NB

Som ett alternativ till våra andra kapellvävar kan vi nu även erbjuda Sea Star. Väven tillverkas av 100% spinnfärgad akryl och finns i två utföranden: Normal, en obelagd kapellväv med vattenavstötande finish som andas, perfekt för till exempel överdrag och bomkapell; Special, en belagd kapellväv med extra vattentålighet (1000mm vattenpelare), passar perfekt till kapell och överdrag som kräver extra vattentäthet. Båda varianterna är såklart UV- och mögelresistenta med lång livslängd.

Sea Star finns i 60 olika nyanser och kommer som standard på 153 cm bredd, utvalda färger finns även tillgängliga på 200 cm bredd.

Se hela Sea Star Normal-kollektionen här.
Se hela Sea Star Special-kollektionen här.


Ändrade öppettider under sommaren

Sunglasses

Från och med 12 juli justerar vi våra öppettider över sommaren. De nya tiderna är enligt följande:

Vecka 28-29 
Måndag - torsdag  08.00 - 15.00
Fredag  08.00 - 14.00
Lunchstängt 12.00-13.00 alla dagar

Vecka 30 - STÄNGT

Vecka 31
Måndag - torsdag 09.00-15.00
Fredag 09.00-14.00
Lunchstängt 12.00-13.00 alla dagar

Observera att vårt kontor och showroom fortsatt är stängt för besök tillsvidare. Varuutlämningen är öppen enligt ovan tider för avhämtning av förbokad order via mail, telefon och webshop.

Vi önskar dig en riktigt fin sommar! 

Acrisol är här!

acrisol-nb

Acrisol är här!

Som ett komplement till våra andra utomhustyger kan vi nu även presentera Acrisol, 15 olika vävar tillverkade av 100% Dralonakryl. Tygerna är vattenavstötande och har två års UV-garanti i Norden. Acrisol är ett mycket prisvänligt alternativ för dig som vill erbjuda ett tåligt utomhustyg till ett riktigt bra pris.


Bouquet    sunchairs-acirsol

Enfärgat, blommigt, randigt..

Acrisol består av tre kollektioner - Colours, Origins och Blink. Bland dessa hittar du 15 olika tyger i en kombination av diskreta enfärgade tyger och härliga mönster i neutrala och sprakande färger. Tygerna är lämpade för hemmiljö både inne och ute och går att använda till allt från dynor och kuddar till strandparasoll och hängande textil. Liva upp inredningen eller uteplatsen med din favorit!

Se de olika kollektionerna nedan, klicka på respektive bild för att se de andra referenserna i kollektionen. Samtliga kollektioner hittar du här.

AMZ  BAL-1  BOU  CBE

EGE  FSH  HEL  LSO

LST  MED  PMA  SAH

SPK  TRA  7CA


Vilka prover passar dig bäst?

acrisol-prover

För att du ska kunna hitta det format som passar dig bäst erbjuder vi både färgkartor, böcker och hängare.
Du hittar samtliga prover i webshopen.


Du är här: Hem Nyheter Nyheter